Bilde-1_edit
Bilde 2

Pressemelding – nytt bygg

Jæren Overflatehandling ble stiftet i 2004 og har mange års erfaring innenfor overflatebehandling. I 2021 tar vi et nytt stort steg når det 3300 m2 store nybygget står klart sommeren 2021.

Bygget skal fylles med verdiskaping og innovasjon som ansatte, kunder og samarbeidspartnere vil dra nytte av. I tillegg får vårt topp moderne anlegg et tak fylt med miljø- og klimavennlig fornybar solenergi.

Nybygget skal reflektere vår kompetanse som bedrift innen overflatebehandling hvor kunde og ansatte er i fokus og der vi kan tilby behandling av større og mer komplekse deler/utstyr enn tidligere. Bygget er et viktig steg for å nå våre mål:

  • Å være en ledende leverandør innen industriell overflatebehandling
  • Riktig kvalitet
  • Kontinuerlig forbedring.
  • Bedre arbeids-vilkår og -miljø for våre ansatte, som er vår viktigste ressurs.

Sammen med våre ansattes holdning «med kunden i fokus og alt kan ordnes» vil rammevilkår for ytterligere vekst ligge til rette.

Vi er ydmyke og stolte av tilliten som dere kunder viser oss, både gamle og nye kunder. Dere bidrar med å spille hele Jæren Overflatebehandling gode. Å vi håper at vi også er med på å spille dere gode med vårt arbeid, våres kompetanse og vår "stå på" vilje.

Vi skal - gjennom våre dyktige medarbeidere, vårt arbeid på HMS, kvalitet og service - fortette å jobbe hardt hver dag for å kunne gi tilbake et godt stykke arbeid.