Jæren Overflatebehandling er med på Edvard Grieg

PARAT elektrokjeler til Elektrifiseringen av Nordsjøen

PARAT Halvorsen sin andre kjelpakke til Elektrifiseringen av Nordsjøen, en 2×17 MW Elektrodekjel pakke for Varmtvann, skal leveres til Lundin Energy Norway. Jæren Overflatebehandling er stolte over å bli valgt som underleverandør til dette prestisjetunge prosjektet på Edvard Grieg.

Jæren Overflatebehandling har levert kvalitet til Parat Halvorsen til konkurransedyktig betingelser i mange år. Med sin solide fag-tekniske kompetanse er de for oss en samarbeidspartner som kvalitetssikrer at våre leveranser oppfyller de strengeste spesifikasjoner.
Odd Egil Skregelid, PARAT Halvorsen 


Vi skal stå for overflatebehanling av  2stk 17MW Høyspent Elektrodekjeler som skal produsere varmt vann på 190°C/13.5barg. Kjelene skal monteres sammen på en skid til et nøkkelferdig produkt. Kjelpakken skal leveres til Edvard Grieg rundt årskifte 2021/2022.

Les mer om prosjeket på parat.no

“Vi er både stolte og ydmyke av og få ta del i Edvard Grieg prosjektet, og vi takker igjen for tilliten som PARAT Halvorsen viser oss. Et nytt og spennende prosjekt å få ta del i der det settes strenge krav til HMS og kvalitet, noe som passer oss bra. Det er våres dyktige medarbeidere som er grunnen til at Parat og andre kunder kommer tilbake til oss, og vi skal gjennom vårt team, nok en gang vise oss tilliten verdig, med å innfri. “
Håvard Hellvik, Daglig leder Jæren Overflatebehandling.

Alle foto: PARAT Halvorsen